Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • YOYO SUMARYONO


FBS

Lahir di Majalengka 12-5-1962. Anyeuna dumuk di Kp. Pasirpanjang. Desa Sukapura, Kec. Cidaun. Kab. Cianjur -Jabar-
Sadidinten ngaguruan, di SDN DATARNAGARA

*Ki Sunda bakal manjing sawawa upama pada ngaropea

.

Fikmin Karya YOYO SUMARYONO (107 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 24-10-2013 Patukeur Uteuk 0 149 1.129
17. 19-10-2013 Nu Maturan Tunggu Kebon 0 143 1.152
18. 13-10-2013 Qurban Ti Korban 0 145 1.097
19. 10-10-2013 Kembang Keretas Kayas 0 147 1.120
20. 09-10-2013 Kawalat 0 149 1.123
21. 07-10-2013 Malem Sarébu Béntang 0 146 1.158
22. 01-10-2013 Nu Ngarasula 0 149 1.158
23. 30-09-2013 Teu Pira 0 147 1.209
24. 28-09-2013 Sarwa Salah 0 149 1.073
25. 27-09-2013 Nu Ditung Beureum 0 145 1.064
26. 26-09-2013 Pasini Nu Leuir Jadi 0 144 1.059
27. 23-09-2013 Hanas Panasaran! 0 149 1.115
28. 21-09-2013 Lalajo Ti Awang-awang 0 1 0
29. 20-09-2013 Ki Juha Nyalon Kuwu 0 148 1.087
30. 19-09-2013 Paingan Teu Ngapung Wae!" 0 149 1.089