Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mi'raj Dodi Kurniawan


FBS

Simkuring ngaos di madrasah sareng SD dugi ka SMA di Cianjur. Neraskeun kuliah taun 1999 ka S1 Pendidikan Sejarah FPIPS IKIP Bandung lulus taun 2006. Neumbe taun 2014 seja diajar deui ka Program Studi Pendidikan Sejarah Sekolah Pasca Sarjana Universitas Pendidikan Indonesia. Kantos resep maca sareng nyerat, utamina nyerat artikel. Ngan seuseueurna ngangge Basa Indonesia. Malih sababaraha karya artikelna kantos ngengengkeun sayembara nyerat artikel tingkat lokal sareng nasional. Taun 2010 neumbe tiasa ilubiung masihan hiji essei perkawis sakeudik pangalaman maos karya-karya Kahlil Gibran pikeun buku \\\"Indonesia Memahami Kahlil Gibran\\\". Dina taun 2011, ku alpukahna penerbit di Semarang Jawa Tengah naskah \\\"Kamus Pintar Sejarah Dunia\\\" simkuring ditakdirkeun tiasa terbit. Lajeng Penerbit Insan Cita kersa nerbitkeun \\\"Kearifan dari Timur dan Barat\\\" sareng \\\"Kiat Menulis\\\". Nembean hiji artikel simkuring lebet kana buku antologi \\\"Ahok untuk Indonesia\\\" anu diterbitkeun ku Kompasiana sareng Elex Media Komputindo. Saurna sakedap deui artikel simkuring lebet oge kana buku \\\"Jokowi-JK\\\". Kaayeunakeuneun pangarang katarik ati kapentang asmara ku Basa Sunda. Seja aub diajar Basa Sunda. Mugia seueur pisan manfaatna.

Fikmin Karya Mi'raj Dodi Kurniawan (24 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-08-2013 Pergerakan 0 145 1.074
2. 05-08-2013 Godin Waktu Magrib 0 150 1.007
3. 04-08-2013 Baju Dulag 0 150 1.095
4. 01-08-2013 Jihad Jénderal Darmalaga 0 150 1.146
5. 31-07-2013 Kuring 0 150 1.195
6. 30-07-2013 Tamu Di Nagri Sorangan 0 150 1.176
7. 29-07-2013 Doa Hayang Mobil 0 150 1.242
8. 27-07-2013 Jang Komod Geumpeur 0 150 1.232
9. 26-07-2013 Béwara Jang Komod 0 150 1.234
10. 25-07-2013 Ngudag Impénan 0 150 1.066
11. 23-07-2013 Sumanto 0 150 1.088
12. 22-07-2013 Tatarucingan 0 150 1.292
13. 20-07-2013 Acara Tv Favorit Bulan Puasa 0 149 1.120
14. 19-07-2013 Titél 0 150 1.165
15. 18-07-2013 Matématika Rumah Tangga 0 142 911
16. 17-07-2013 Ngageuri 0 150 1.118
17. 17-07-2013 Jang Guru Nu Jujur 0 137 1.015
18. 16-07-2013 Heureuy Sabari Diajar 0 150 1.260
19. 16-07-2013 Alay 0 150 1.323
20. 15-07-2013 Tatar Pasundan 0 149 1.039
21. 14-07-2013 Godin 0 147 1.111
22. 13-07-2013 Duriat 0 146 1.142
23. 13-07-2013 Nyambung 0 83 561
24. 27-06-2013 Jabar 0 87 609