Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iim Nurhalimahari


FBS

ibu ibu kutu buku :)

Fikmin Karya Iim Nurhalimahari (20 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-04-2014 Mogè Vs Motut 0 152 1.249
2. 27-03-2014 Nu Amitan 0 150 1.120
3. 20-03-2014 BrowniÈs Madu 0 149 1.242
4. 18-03-2014 Lalaki Anyar Pinanggih 0 117 854
5. 28-01-2014 Cinta Di Tengah Sagara 0 142 983
6. 25-08-2013 Tepung Taun 0 144 996
7. 05-08-2013 Kang Toyib Hayang Balik 0 144 983
8. 05-08-2013 Kang Toyib Hayang Balik 0 144 983
9. 01-08-2013 Asa Aing 0 146 981
10. 29-07-2013 30 0 143 1.006
11. 23-07-2013 Gamis Anyar 0 148 931
12. 21-07-2013 Balik 0 143 994
13. 10-07-2013 Hiiih 0 145 961
14. 10-07-2013 Hiiih 0 145 961
15. 08-07-2013 Pagawean 0 149 979
16. 16-06-2013 Beda 0 152 998
17. 13-06-2013 Gosip 0 150 969
18. 02-06-2013 Di Warung 0 158
Petingan
997
19. 02-06-2013 Di Warung 0 158 997
20. 19-05-2013 Padu Am 0 146 990