Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jenal Wahyudin


FBS

Kantos Kuliah di Universitas Pattimura Ambon, Fakultas Ekonomi.
Tiasa nyarios ku basa Ambon, Manado, Ternate. Mung basa Sundana masih atog-atogan, padahal teureuh asli ti Bayongbong Garut, tatar priangan. Malum seueur ngumbara di lembur deungeun.
Alhamdulillah tos gaduh bojo urang Majalaya, katut diamanahan turunan tos 3, 2 pameget 1 istri.

Fikmin Karya Jenal Wahyudin (21 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-03-2014 Nu Nyalég 0 143 1.206
2. 16-03-2014 Episodeu Gan Baryat 0 143 1.023
3. 18-02-2014 Surat Keur Airin 0 145 1.057
4. 14-02-2014 Tuntung Lawung 0 126 992
5. 13-02-2014 Tujuhjaga - Mumunggang Gunung Salahutu 0 155 1.152
6. 13-02-2014 Tujuhjaga - Mumunggang Gunung Salahutu 0 155 1.152
7. 03-11-2013 Cinta Salah Alamat 0 144 1.194
8. 11-10-2013 Salah Bidan… 0 139 972
9. 18-07-2013 Hate Muhammad 0 117 810
10. 18-05-2013 Sang Koruptor 0 148 1.026
11. 11-05-2013 Teroris Ti Kandangsapi 0 155 1.013
12. 14-03-2013 Malin Kandung… 0 49 311
13. 31-12-2012 Matapoe Pungkasan Duarebuduabelas 5 150 1.105
14. 22-12-2012 Lain Saukur Kartini 2 147 1.028
15. 08-10-2012 Lalaki Raheut Hatena 0 1 1
16. 05-10-2012 Lalaki Raheut Hatena 2 0 124 888
17. 01-10-2012 Lalaki Raheut Hatena 0 141 1.029
18. 20-09-2012 Sanajan... 0 141 968
19. 16-09-2012 Nu Baong Jeung Nu Lolong 0 188 1.254
20. 12-09-2012 Cinta, Wani Medu 0 172 1.198
21. 09-08-2012 Salingkuh 0 171 1.255