Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iis Firda Aulia


FBS

Silih caangan mangsa keur poekeun obor

Fikmin Karya Iis Firda Aulia (47 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-06-2015 Cireumis Na Tungtung Haté (2) 0 122 846
2. 28-05-2015 Cireumis Na Tungtung Hate (1) 0 144 1.077
3. 23-05-2015 Nu Mulang 0 160 1.206
4. 14-05-2015 Sobat 0 142 1.045
5. 05-05-2015 Bagja 0 155
Petingan
1.049
6. 22-04-2015 Satia 0 49 365
7. 20-03-2015 Nu Ngajemput 0 65
Petingan
480
8. 25-09-2014 Deprési 0 32 262
9. 23-01-2014 Nu Leungit 0 104
Petingan
721
10. 05-01-2014 Bim 0 149 1.195
11. 28-10-2013 Nu Jalir 0 165 1.202
12. 09-06-2013 Peteng 0 28 207
13. 31-05-2013 Nu Leungit 0 37 229
14. 21-05-2013 Satia 0 56 395
15. 17-05-2013 Kuring Jeung Simpe 0 9 95
16. 17-05-2013 Kuring Jeung Simpe 0 9 95
17. 07-05-2013 Saha 0 10 61
18. 01-05-2013 Baju Hideung 0 132 925
19. 11-04-2013 Tuman 0 68 467
20. 17-02-2013 Kapahung 0 126 980
21. 05-02-2013 Duit Panimu 0 129 977
22. 04-01-2013 3-0 33 143 983
23. 12-12-2012 Insomnia 23 125 986
24. 09-12-2012 Keueung 15 14 125
25. 05-12-2012 Lalaki Sajati 0 60 391
26. 03-12-2012 Lalakon Tonggong 0 206 1.516
27. 25-11-2012 Kukupu 0 130 957
28. 24-11-2012 Kembang Katrêsna 0 129 920
29. 14-11-2012 Jurueun Peuting 0 70
Petingan
520
30. 08-11-2012 Broken Home Campus 0 86 613