Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • dudung ridwan


FBS

Dudung Ridwan alias Kade alias Kang Dudung lahir di Bandung, 11 Maret 1967. Nikah jeung Neni Isyani. Gaduh putra opat: Putri Andiya, Pramudya M. Nor, Milan Wirasasmita, jeung Artika Medina. Resep kana sastra saprak kuliah di Fak. Sastra Unpad (1991). Ti keur mahasiswa sok tulas tulis di koran tepi ka jadi wartawan Mandala Minggu (1993). Cape jadi wartawan--jeung gajihna leutik di koran leutikmah--pindah ka Penerbit ITB tepi ka taun 1999 bari sakola deui di Fisip Unpad. Ti dinya pindah deui ka Penerbit Mizan dugi ka ayeuna jadi editor bahasa.
Kang Dudung tiasa dikontak di e-mail: dudung112597@gmail.com; FB Dudung Ridwan; Twitter: @dudungridwan.***

Fikmin Karya dudung ridwan (180 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Si Koneng 0 198 1.325
2. 07-05-2015 Surat 0 150 985
3. 24-03-2015 Danau Bandung 0 149 1.047
4. 24-03-2015 Danau Bandung 0 149 1.047
5. 24-03-2015 Danau Bandung 0 149 1.047
6. 24-03-2015 Danau Bandung 0 149 1.047
7. 26-01-2015 Martabak Sawarga 0 150 1.200
8. 05-12-2014 Emas 0 150 1.125
9. 14-11-2014 Cj 2 0 146 1.112
10. 13-11-2014 Cj 3 0 146 1.094
11. 12-11-2014 Cj 0 148 1.029
12. 25-08-2014 BandÉra 0 150 1.158
13. 18-08-2014 Sapédah Hias 0 150 1.062
14. 11-08-2014 Cicing Di Hareup 0 150 1.037
15. 02-08-2014 Salep 0 150 1.193
16. 27-07-2014 Ceu Empat 0 150 1.070
17. 27-07-2014 Ceu Empat 0 150 1.070
18. 27-07-2014 Ceu Empat 0 150 1.070
19. 02-07-2014 Hiji Subuh Di Hiji Masjid 0 151 1.032
20. 04-06-2014 Acis Nu Ngalayang Di Jalan Tol 0 149 1.181
21. 17-05-2014 Batik Baduy 0 150
Petingan
1.126
22. 16-04-2014 Tps 06 0 152 1.174
23. 15-04-2014 Tangkal Manalika 0 145 987
24. 20-03-2014 Sumirat 0 150 1.059
25. 05-03-2014 Sagelas Cikopi 0 146 1.011
26. 28-02-2014 Asuransi 0 150 1.073
27. 24-02-2014 Awéwé Dina Angkot Héjo 0 144 1.285
28. 17-02-2014 Fikminer 0 146 1.073
29. 13-02-2014 Kiai Suhro 0 155 1.018
30. 07-02-2014 Ngimpi Saurang Fikminer 0 134 958