Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dado Tisna


FBS

Simkuring teh hoyong pisan jadi Ninja, ninja nu bisa nulungan babaturan, nyaah ka sasama. hoyong sparing jeung Naruto. mun Sakitu.

Fikmin Karya Dado Tisna (24 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 16-08-2013 Rék Kamana Nyi? 0 144 1.176
2. 13-08-2013 Solat 0 144 1.040
3. 12-08-2013 Dima'lum 0 137 1.124
4. 07-08-2013 Pésbuk Alloh 0 55 364
5. 03-08-2013 Naruto Jeung Naruto 0 100 845
6. 02-08-2013 Tarsan 0 81 655
7. 31-07-2013 Jam Hiji Beurang 0 149 1.167
8. 27-07-2013 Kuringjeunganjeun 0 139 1.143
9. 26-07-2013 Naruto Nadran 0 147 1.060
10. 14-06-2013 Sarjana 0 134 885
11. 10-06-2013 Jati Kasilih Ku Jurig 0 143 1.054
12. 08-06-2013 Jengkol Jeung Daging Sapi 0 121 733
13. 06-06-2013 Ajaran Sesat 0 97 695
14. 05-06-2013 Naha? Nu Mana? 0 114 856
15. 05-06-2013 Cul Dog-dog Tinggal Ngagogog 0 78 463
16. 02-06-2013 1 Juni Nu Kuring Oge Anu Anjeun Anu Biasana Urang Tepung Mapag Layung Mayung Ngalanglayung 0 32 212
17. 01-06-2013 Mitos 0 105 821
18. 01-06-2013 Maestro 0 219 1.435
19. 29-05-2013 Isuk-isuk 0 117 731
20. 29-05-2013 Saha Eta? 0 125 819
21. 26-05-2013 Meunang Judi 0 24 145
22. 17-07-2012 Bulan 0 66 444
23. 10-02-2012 émangna Aing.. 3 118 821
24. 09-02-2012 Lalajo Persib 4 128 786