Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eulis Watidihati


FBS

Lahir Sunda Tulen, Getih Campuran Yogya, Cirebon, Bdg & Banten. : lulus ti IKIP Bdg & Pasca Sarjana di Usahid Jkt, Padamelan ayeuna di Biro Persidangan Setjen DPD RI - Jakarta Pusat.

Fikmin Karya Eulis Watidihati (24 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-11-2012 Tatarucingan 2 0 135 975
2. 01-11-2012 Tatarucingan Yuk 0 107 547
3. 01-11-2012 Tatarucingan Yuk 0 107 597
4. 31-10-2012 Arwah Teu Bisa Di Ajak Kompromi 0 234 1.442
5. 30-10-2012 Meunang Warta Cenah Kasunda-an Tos Punah ? 0 154 1.089
6. 24-10-2012 Usum Katiga Nyangsara Kaum Tani & Kebon 0 91 615
7. 19-10-2012 Rumasa Can Tiasa Mulangtarima 0 190 1.251
8. 18-10-2012 Dibalur Molakrim 0 169 1.047
9. 12-10-2012 Rasa Sakadang Sasatoan 0 69 467
10. 12-10-2012 Neang Imajinasi Bari Ngusep 0 51 359
11. 10-10-2012 Katularan Getih Prabu Siliwangi 0 102 662
12. 24-09-2012 Kabeh Bisa Ngomong 0 54 382
13. 10-09-2012 Rambisak Cimata Bareng Jeung Ci Hujan 0 128 823
14. 10-09-2012 Kokojo Acara Kudu Salaman Heula 0 125 773
15. 31-08-2012 Ngaran Jalan Tina Cacai-an 0 130 892
16. 29-08-2012 Gunung Tangkuban Parahu Nuju Ngambek 0 137 959
17. 27-08-2012 Ustadzah Halimah Anu Sholeh 0 179 1.143
18. 23-08-2012 Motor & Mobil Paling Asoy Di Taun Hareup 0 71 460
19. 23-08-2012 Minal 'aidzin Wal Faizin 1 Syawal 1433 H 0 83 585
20. 23-08-2012 Dicegat Ku Lelembut Kuncen Matuh 0 249 1.555
21. 16-08-2012 Sigana Mah Salah Gaul 0 209 1.334
22. 15-08-2012 Ceuk Saha Urang Sunda Katelah Miskin Kabeh 0 158 1.070
23. 26-07-2012 Nyi Ayong Hayang Jadi M A R U 0 159 919
24. 26-07-2012 Mawa Kicik Hadiah Pamere Om Perancis 0 155 950