Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mulyana SA


FBS

Rumasa pituin Karawang, nu basa sundana rada benten sareng rerencangan ti Priangan. Boh dina lentong atanapi basa wewengkonna. Jalaran seueur kapangaruhan ku basa seler sejen nu aya di sabudeureunana. Kukituna di ieu lapak seja diajar nataan basa malah mandar teu leungiteun tapak basa indung. Bismillah.

Fikmin Karya Mulyana SA (699 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 26-09-2014 Sok Sanaos Kangkalung Kayu Biasa 0 150 1.300
62. 23-09-2014 Yaa Huraéroh, Ta’alii! 0 150 1.340
63. 21-09-2014 Mentegeg 0 100 829
64. 19-09-2014 Anjeunna Tangtos Langkung Uninga 0 157 1.314
65. 18-09-2014 Nu Sakuduna Tetep Éndah 0 143 1.238
66. 18-09-2014 Nu Sakuduna Tetep Éndah 0 142 1.149
67. 14-09-2014 Basa 'Check in' Rerencepan 0 99 820
68. 08-09-2014 Té-ka-pé 0 101 811
69. 07-09-2014 Kp-lxxv: Kunaaaooon? 0 116 937
70. 06-09-2014 Kp-lxxiv: Nyelok 0 144 1.329
71. 05-09-2014 Kp-lxxiii: Sulaya nu Mawa Bagja 0 147 1.322
72. 04-09-2014 Saba’da Damel Sasarengan 0 94 812
73. 03-09-2014 Amisu Muach! 0 118 1.023
74. 02-09-2014 Satru Nepi Ka Incu 0 147 1.189
75. 01-09-2014 Karinistik 0 151 1.243
76. 30-08-2014 Sénsasi Sisir Kenur 0 103 869
77. 29-08-2014 Pimatakeun 0 96 793
78. 26-08-2014 Kp-lxxii: Tresna Nu Teu Sakuduna 0 114 949
79. 25-08-2014 Kp-lxx: Basa Sakuriling Bungking Jadi Pangling 0 108 913
80. 23-08-2014 Haaar? 0 113 975
81. 22-08-2014 “Rusiah” Nu Karuliah 0 125 1.137
82. 21-08-2014 Saba’da Maok Poto 0 104 892
83. 18-08-2014 Taun Ajaran Baru 0 113 1.012
84. 17-08-2014 Angeun Tutut 0 129 953
85. 16-08-2014 Far But Real 0 101 795
86. 14-08-2014 Nu Embung Kacerek Deleg 0 136 1.165
87. 12-08-2014 Balukarna Peureum Beunta 0 138 1.156
88. 10-08-2014 Ditingker Ku Nu Nyalingker 0 115 967
89. 07-08-2014 Sérang Énggal 0 109 987
90. 05-08-2014 Kanggo Darlen Nu Nagen 'na Angen 0 128 1.031