Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mulyana SA


FBS

Rumasa pituin Karawang, nu basa sundana rada benten sareng rerencangan ti Priangan. Boh dina lentong atanapi basa wewengkonna. Jalaran seueur kapangaruhan ku basa seler sejen nu aya di sabudeureunana. Kukituna di ieu lapak seja diajar nataan basa malah mandar teu leungiteun tapak basa indung. Bismillah.

Fikmin Karya Mulyana SA (699 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
691. 17-11-2012 Teu Kahaja 0 148 1.154
692. 16-11-2012 BABALÉN 0 107 938
693. 16-11-2012 P U T U S 0 103 961
694. 15-11-2012 TÉMBOK TANEUH 0 143 1.120
695. 15-11-2012 B O R É T É 0 136 1.084
696. 14-11-2012 C - 59 (4) 0 146 958
697. 13-11-2012 Sawaruga Di Dumay (3) 0 141 968
698. 13-11-2012 " Nyantri " 0 151 1.184
699. 13-11-2012 Patepang Di Tempat Tugas 0 119 964