Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aminta Zein


FBS

Seniman Sunda,Linggih di Ibukota. seksi Seni Budaya di Anjungan Jawa barat TMII

Fikmin Karya Aminta Zein (84 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-03-2015 Mamah Hébat 0 150 1.224
2. 18-03-2015 Mamah Hébat 0 150 1.224
3. 18-03-2015 Mamah Hébat 0 150 1.224
4. 18-03-2015 Mamah Hébat 0 150 1.224
5. 21-10-2014 Kapanggih Kénéh 0 150 1.201
6. 19-10-2014 Si Salim 0 150 1.255
7. 19-10-2014 Si Salim 0 148 1.242
8. 15-10-2014 Pamohalan 0 150 1.074
9. 03-09-2014 Teu Sanggem 0 149 1.084
10. 10-07-2014 Timnas Walanda 0 150 1.263
11. 04-07-2014 Balaka 0 150 1.171
12. 29-06-2014 Piala Dunya 0 150 1.083
13. 22-05-2014 Ahong Kapahong 0 150
Petingan
1.122
14. 06-05-2014 Asa Tarapti 0 150 1.083
15. 21-04-2014 Wik Én 0 150 1.166
16. 15-04-2014 Érté 0 149 1.182
17. 20-03-2014 Serat Salira 0 149 1.077
18. 13-03-2014 Kakarén Dunya Hideung 0 150 1.192
19. 11-03-2014 Sora Rahayat 0 150 1.192
20. 20-02-2014 Teu Pira 0 150 1.163
21. 18-02-2014 Janur Murka 0 150 1.273
22. 17-02-2014 Almenak 0 150 1.150
23. 15-02-2014 Diudag Pipaéheun 0 150 1.137
24. 12-02-2014 Kabius 0 150 1.213
25. 07-02-2014 Hong Nam 0 150 1.132
26. 04-02-2014 Raheut 0 150 1.064
27. 17-01-2014 Lain Begér Mindo 0 150 1.066
28. 07-01-2014 Sapamadegan 0 150 1.060
29. 28-12-2013 Carita Baheula 0 151 1.147
30. 24-12-2013 Jeruk 0 149 1.142