Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aris


FBS

Angkag-ingkig ngalempengkeun lalampahan.

Fikmin Karya Aris (113 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-12-2014 Dua Rampasan 0 147 1.157
2. 22-09-2014 Badut 0 100 687
3. 07-07-2014 Dina Tetelar Rasa 0 116 878
4. 25-06-2014 Manéhna 0 162
Petingan
1.167
5. 04-06-2014 Karangpawitan 0 104 859
6. 31-05-2014 Asih 0 114
Petingan
868
7. 03-05-2014 Timburu Ngahuru Hulu 0 142
Petingan
1.104
8. 11-03-2014 Amarahmurka 0 123 974
9. 02-03-2014 Uing Jeung Ujang 0 122 990
10. 09-02-2014 Potrét 0 127 1.054
11. 14-01-2014 Kopi Susu 0 146 1.073
12. 06-12-2013 Surat Pondok Ti Nyi Dénok 0 100 765
13. 22-11-2013 Si Docléng Jeung Embé Badot 0 154 1.171
14. 09-10-2013 Pakéwuh 0 126
Petingan
1.044
15. 04-09-2013 Bahula Mawa Mamala 0 143
Petingan
1.156
16. 02-09-2013 Kawunghaji Panineungan 0 147 1.115
17. 17-08-2013 Pakolotan Ii 0 145 1.136
18. 14-08-2013 Pakolotan 0 140
Petingan
1.107
19. 07-08-2013 Nu Rék Paéh Poé Lebaran 0 108
Petingan
998
20. 05-08-2013 Lawon Bodas Cai Meutingan 0 102 883
21. 22-07-2013 Iket 0 145 1.013
22. 17-07-2013 Jalan Ka Cai 0 121 961
23. 15-07-2013 Ngabuburit 0 128
Petingan
1.016
24. 04-07-2013 Dur 0 120
Petingan
1.119
25. 30-06-2013 Pelastik 0 115 839
26. 14-06-2013 Neundeun Harepan Di Basisir 0 147 1.082
27. 08-06-2013 Ngilungan 0 121 1.044
28. 29-05-2013 Mupus Katumbiri 0 117
Petingan
946
29. 22-05-2013 Jukut Riut 0 132 994
30. 06-05-2013 BoncÉrÉt 0 105 844