Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mudikin Walmudikah

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2015 00:47:21

Maju hèsè mundur teu bisa. Unggal kandaraan ngajengjen teu bisa hojah. Daihatsu ngarèrèt Honda nu keur ngalamun. Isuzu ngahègak bèakeun nafas. "Kunaon ilaing kawas nu bingung?" ceuk Daihatsu. Isuzu noèl Honda. "Nyèta uing tèh bingung ku kalakuan manusa naha dadaèkanan kikieuan unggal taun," jawab Honda cumalimba.
"Wayahna wè Nda, urang mah ngan darma tutumpakan manusa," ceuk Daihatsu bari ngagerung. "Anjing siah..! Lalaunan ari hitut tèh..!" tukangeunana aya nu nyorowok, Suzuki pakupis nutupan irungna.
Mobil-mobil sèjènna patingcakakak. "Ulah diseuseup, Lur. Daihatsu mah hitutna bau," ceuk Toyota. Irung Suzuki ngadadak bareuh. Kocèak manèhna ceurik lolongsèran. Atuh puguh wè kandaraan nu sèjèn miluan ngadat. Harita kènèh sakabèh manusa kalabur ninggalkeun mobilna sèwang-sèwangan.