Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Téh “hr”

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 13 Juli 2015 15:48:36

Ngaétéhkeun téh, pédah baé manéhna saluhureun. Diinisialan “HR” ngahaja pikeun nyimbutan ngaran manéhna, nu kiwari matri ‘na ati. Dipupusti, dimulyakeun didama-dama.
“Wadul ah! Ti saprak mimiti amprok nepi ka kiwari, geuning basajan baé sikepna téh?” kutuk gendeng. Diantepkeun. “ceunah kadatangan tétéh bakal jadi pangémut-ngémut kana milangkala lumungsurna sabda raja ning raja, tapi naha taya waktu pikeun ngaderesna?”
“Numawi, Téh?”
“Numawi kumaha? Émang ibadah téh ukur tarawéh wungkul? Pan loba nu séjénna. Ieu mah alesan lungsé jeung tunduh baé.”
“Munhun, ka payun mah badé...” ébat.
“Badé naon? Yeuh déngékeun! Ceunah mun datang tétéh rék tobat, geuning cimata manéh ukur béak dipaké lalajo acara sempal guyon di telepisi, naha?”
“Hapunten, Téh. Rumaos katalanjuran.” cékéng.
“Meunggeus! Susut tah cimata baya téh! Sababaraha poé deui tétéh mulang, ninggalkeun anjeun sawelas bulan campleng. Rék kumaha ayeuna? Bisi baé ieu téh tepung pamungkas urang duaan?” Téuteup Téh “HR” niruk jajantung nu kakeueum ku cimata karumasaan.