Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rhafsody Lebaran

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 12 Juli 2015 23:24:07

Wanci janari. Di rohangan leutik angin tiis moncor tina sela-sela bilik. Indung cunggelik nyorangan. Gumeter raramo milang tasbéh mapay hiji-hiji. Haréwos wirid kulawu kumalayang ngadalingding kairid angin ka jauhna. “Anaking didungakeun mulang, Ema banget sono.” Kakangen ka anak incu jumerit ka yang widi . Juuh cimata. Gambar panineungan mangsa barudak bilatung dulang tembres nyalisik kolbu. Ngarumiang galécokna mangsa lawas. Pangdunga nepi ka langit ping pitu, euntreup kana sedong hate. “Ema antosan, énjing sapiri umpi abdi seja nyacapkeun kasono, mulang ka sarakan.” Aweuhan sora dulag, mirig witir dina sajadah pangsujudan.