Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Basa NgÉclokkeun Rasa

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2015 15:22:21

“Kunaon baeud? Hampura wéh atuh, Nyi! Cikan lembah mana salahna méh bisa didangdanan?”
“Cenah geus putus jeung moal hubungan deui, tapi geuning? Cua aingah!”
“Naha lepat pami akang masihan tambutan ka manten?”
“Ah... ékol mah tara aya usumna.”
“Nyi! Puasa akang jaminanana.”
Pleng. Pabaeud-baeud ti maleman kunut nepi ka pisapoéun deui lebaran.
“Ceuk aing gé montong sok loba uget, meureun saanak pamajikan bakal kasalinan!” kutuk gendeng. Teu saruana.
Srangéngé surup layung hibar sinangglingan. Itikap mingkin ajrih. Tamada nyanggakeun sadaya-daya. Pasusubuh karék wani balik. Lain sieun tapi geus capé dur-der baé. Di lawang buruan. Nyai mapagkeun. Daréhdéh naker. Bajuna bur beureum bur hideung, hurung nangtung siang leumpang. Sup ka patengahan imah. Bréh. Bungkusan kado, jeung salambar surat nu sisina geus disoéhkeun. Geus dibuka. Pengirimna sidik ti sesemplakan haté nu baheula nginjeum duit. Dibaca. Ujug-ujug nimbrung.
“Hapunten mamah, Pa! Rumaos su’udzon.” cenah. Sumirat hibar balébat lebaran nyaangan haté nu kungsi gudawang.