Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gumuruhna Batin

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 27 Juni 2015 00:28:53

Basa bulan beureum burahay dina dada manéhna, ramo-ramona ngaranggeum sapasang aksara. Alif nu ngoléang tina régang-régang nu ngarangrangan teu kungsi kabaca, ba jeung ta teu kungsi kaéjah dina sumbangna rasa, ngageuri dina aksara nun nu ngoléang tina raheutna rasa.
Dirina ngan wasa ngaji dina galindeng haleuang tembang nu ringrang hariwang, nyulusup ka lebah sela-sela pananggalan nu ngoléang ka lebah ngahgarna rasa. Nu lana ngan ukur angka-angka nu ditandaan ku cakra, najan saheulaanan tapi karasana nyata.
Bulan beuki beureum burahay ngambang dina angkleungan méga-méga malang, marengan lelembutan kumalayang ka lebah samarna kahayang, muru simpéna mumunggang kamelang, dihiap-hiap sangkan ngababakan dina pangancikan nu maneuh.
“Duh, naha bet kieu jadina, ti unggal madhab loba musapir nagih jangji nu kabawa dina ngelunna parukuyan rasa nu pinuh ku galindeng doa-doa…” gerendengna marengan gumuruh jeroeun dada nu taya reureuhna.