Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dina Gunungan Geugeuleuh

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 21 Juni 2015 16:11:57

Réngsé saur tuluy ngalaksanakeun sagala pafardhuan bari dieyeuban rupaning pasunatan. Keeer. Ngalenyap. Hudang hudang mangsa pecat sawed. Kajongjonan. Gesat-gesut nyiar kifayah. Saged. Miang ka tumpukan gunung geugeuleuh. Nyamos. Ngarongsok ukur meunang késang jeung hanaang. Ngalungsar. Reureuh sajongjongan. Lamunan jojorélatan, cus-cos ka ditu ka dieu. Jorojoy aya kereteg.
“Tada teuing éndahna mun kaparengkeun buka, geus sayaga sagala dahareun.” Humandeuar bari neureuyan ciduh.
Blewer-blewer. Wanoja ginding nu kaluar tina mobil méwah miceun runtah na kérésék hideung. Bro, muragna pas di tempat kuring ngiuhan. Diburu. Dikoréhan. Bréh sésa kadaharan pagalo jeung rupaning cacangkangan. Dipisahkeun susuganan aya nu bisa dipaké keur buka. Ngoréh deui kérésék séjénna. Kaambeu rada hangru, bréh sérah alat kontrasépsi jeung kosmétik pagalo. Goréhél amplop pulas coklat metet. Tinulis di luhurna. "Hatur lumayan kanggo Ayang lebaran." Leungeun ngeleper basa apal eusina. "Gustiii, kedah kumaha abdi nyalabarkeunana?” Nu miceun runtah ilang laratan.