Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rusiah Rasa

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 20 Juni 2015 23:23:52

Ti poé ka poé manéhna ngawanohkeun jalan-jalan nu baseuh alatan hujan. Karasa sanggeus babarengan jeung manéhna asa macaan buku-buku nu geus muka, kecap-kecapna geus bisa muka wawasan, rarasaan asa aya dina kaiklasan. Bulan asa beuki mabra. Sareupna asa leuwih éndah, ka janarikeun lemah ngahgar kabaseuhan hujan, cicika, hiliwir angin tiis mangrupa lalampahan nu kacida panjangna.
Hanjakal kuring can ngarti naon kahayang manéhna, unggal rék nanya sok terus ngaleungit ka lebah kandelna pepedut nu kacida simpéna. Mun geus kitu kuring muru mumunggang nu kacida luhur bari nenggang, hayangngayakinkeun mun manéhna bisa nempo kuring
“Kunaon anjeun jiga nu teu betah cicing? Meus meus-meus ngaleungit, ilang sirna tina panempo kuring, ilang tina kaguligah haté kuring …” pok téh nanya kalawan daria.
“Loba teuing nu teu pastina, andika pasti ngarti…” témbalna pondok.
Kuring ngan wasa ngabigeu bari neuteup kandelna pepedut nu nyamunikeun rusiah manéhna. Rusiah nu pinuh ku pananya nu hésé néangan jawabannana.