Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kalangkang Rasa

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 10 Juni 2015 07:31:47

Mun radio butut mah, sorana gogorokkokan, matak sebel ngadéngéna, gunem catur nu unggal peuting bari mudalkeun kasono, ayeuna geus pegat lir langlayangan kapakan, ngoléab kabawa angin prahara, geus teu hayang nyaho dimana nyangsangna, naha rék dipulung ku batur atawa sina rangsak kapanasan kahujanan, teu hayang nyaho.
Nu pasti nu disebut peuting geus tangtu datang bari mawa impian-impian kanyeri kapeurih bari tumanya, naon kahayang manéhna? Saha saenyana manéhna? Kunaon bet ngadadak jiga nu ngéwa?
Bet jadi poho ngadoa, haténa jiga nu mangkarunyakeun dirina, asa ditipu meleg-meleg. Dirina asa dipélét ku sabeungkeut kembang ros jeung péso dina warna beureum getih. Dangdaunan nu ngalakay tingkalayang ninggalkeun regang, taya kecap pileuleuyan. Dirina asa asor ku pangoloannana nu ngancik dina imutna.
“Enya geuning nu disebut peuting, teu weléh didatangan ku ririwa nu mawa mamala, angin bet mamawa kalangkang-kalangkang nu ngamuara ka lebah kecap panipuan…” gerendengna bari neuteup lalangit kamarna nu ngadadak robah warna jadi kulawu.