Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngusial Tina Inisial

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2015 10:13:14

Sup ka hiji tempat nu pinuh ku hurup nu pabalatak. Andiprek bari sasadu.
“Asana pimohaleun bisa ngawujud harepan téh.” cenah
“Apan tinggal nyebut kun baé gé bakal jadi?” YS-82 mairan.
“Puguh uing téh asa lalungsé. Haroréam.”
“Jiiih naha teu cukup sapeupeuting leleson?” NB-9 ngupahan.
“Asana téh kaleuleuwihi méré pancén téh” hulagna.
“Lenyepan geura, apan jalma mah tara diuji leuwih tina mistina!” BQ-286.
“Halah aingah matak strés!”
“Jiiih ulah kitu! Sing éling atuh!” RD-28 méré bongbolongan.
“Asana téh gararaplah pagawéan uing téh.”
“Waduuh apan sagédé siki sasawi gé bakal diwales.” ZZ-7 nandeskeun.
“Ah... atuda ukur digawé sosoranganan, taya baturna.”
“Oh... mun kitu mah ngadungah wéh atuh!” Mn-60 ngingetan.
“Sedih aingah sararediiih!”
“Jiiih angger, nya? Pan disarengan Anjeunna.” TB-40.
“Ampuuun sararusaaah kieu pagawéan téh!”
“Apan saenggeus susah bakal bungah, lin? Dunya darma papasangan.” INS-6 jeung INS-7 mairan bari ngusapan embun-embunan lelembutan. Plong!