Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sangu Basi

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 06 Juni 2015 07:56:14

Teu jauh tina sawangan sobatna, cangreudan akad tikah bakal tamat ku panghina kulawargana, teu béda ti sabeungkeut kembang érmawar nu layu lebah suku. Hiji sketsa lalaki nu teu bisa nyumponan kahayang pamajikannana alatan sisimpenan nu mangrupa tabungan di bank dipaksa dipénta pikeun nyumponan harga dirina.
“Kang tabungan téh candak sadayana, urang tapelkeun kana emas, ku abdi gé moal diganggu, kanggo bekel rumah tangga kapayunna. Katambih apan ku emas mah kanggo abdina aya harga diri….” Ceuk pamajikannana.
Sakali dua kali teu didénge, tapi k uterus-terusan dipaksa mah nya dibikeun sawaréh. Najan ceurik alatan teu dibikeun kabéh, teu burung jadi emas.
Apes ngadadak meulit dirina. Sésa tabungan ngadadak diblokir, honor ngabingbing teu dibayar, ngabalanjaan pamajikannana ngadadak seuseut seuat. Alesan nu luyu jeung kanyataan bet teu dianggap, malah éta alesan kabéh dianggap bohong, nu antukna ménta diserahkeun.
Dirina asa jadi sangu basi nu dipiceun kana carangka runtah nu taya hartina. “Gusti…” gerendengna peura.