Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalaki Raheut Haténa

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 04 Juni 2015 19:09:07

Poék mongkléng jiga nu teu méré kapastian, éstuning melegmeg hideung, méga mendung jiga nu saméména ngarungkup cahya bulan, dedemitan nyamar jadi samagaha. Manéhna ngarenyu sinis bari neuteup angkeubna uwung-awang. Kanyeri nu ngancik jeroeun dadana nurihan atina.
Tilu taun mikanyaah ka manéhna, anakna jeung kulawargana, ngadadak ilang sirna alatan kasalahan nu teu dihaja. Teuing geus sabaraha puluh kali ménta hampura, tapi pamajikannana jiga nu embung méré hampura, malah mitohana jiga nu milu nyaluyuan mun anakna hayang diserahkeun ku manéhna.
Padahal kurang kumaha manéhna ngayunkeun kahayang pamajikannana, kahayang mitohana. Aya rejeki teu nyaahan, adi beuteungna kabagi, mitoha kabagi. Mitohana hayang keramik terasna diganti ku nu alus, dicumponan. Hayang motor dipangmeulikeun. Tapi ayeuna sanggeus harta bandana béak, naha bet ménta diserahkeun alatan kasalahan nu teu dihaja. Na haténa ngadadak aya kadengdem jeung kasono nu rénghap ranjug dina kasimpé dirina.
“Béhna mah daékna ka aing ngan ukur ngarah hartana….” Gerendengna peura.