Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jiga Sélébritis

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2015 23:13:57

Nepi ka mumunggang lungséna muja jeung dipuja, jiga arca-arca nu tataranjang némbongkeun sipat aslina, ngajajar sapanjang hambalan-hambalan tangga angkeubna méga-méga. Kedal sorana kadéngéna pinuh ku panghina kana ceuli urut salakina, teuteupna pindah ka dunya maya, nanawarkeun sabeungkeut kembang nu dicangreud ku sesebutan cinta, susuganan aya nu haat ngorbankeun harta keur dirina.
Teuteupna manco ka lebah tablét paméré urut salakina, bari ngusapan emas dina pigeulang leungeun nu cenah harga dirina, susuganan bisa dijieun modal ngolo korban nu jadi incerannana.
“Emh, karunya teuing ku dirina…,” gerendeng urut salakina. Lain ceuceub atawa ngéwa, tapi bet malik karunya. “Muga sing énggal sadar ka dirina, saha ari dirina, timana asal dirina jeung rék mulang kamana dirina….”
“Padahal teu salilana hirup téh lana, dina waktu nu geus tangtu, geus pasti matapoé jeung bulan patukeur cahya, nu ngaranna kikiping aya kalana tukeur tempat, diluhur jeung dihandap, geura tobat saacan elat….” Gerendengna deui dina sora nu kacida peura.