Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Totondén

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 01 Juni 2015 18:09:48

Geunjleung di marcapada. Aya sora tarompét ti jomantara. Taya nu apal. Obrolan di unggal madhab ngan soal sora téa. "Tong kamalinaan hirup téh. Kiamat moal lila deui," ceuk ibu-ibu nu ngaku utusan Jibril. "Ahir Méi rék aya UFO mendarat di Monas. Coba kirim béja Présidén. Anjeunna kudu nyambut Jibril kituh," omongna.
Aya ogé nu teu percaya kitu waé. Seselempét néangan info. Unggal tempat disungsi. Palangsiang lain tarompét malaikat, gerentesna.
Anu nyungsi henteu bosen. Néangan béja bari ihlas. Gilig pisan. Ieu lain totondén kiamat. Nanya alam jeung eusina unggal bérés solat.
Hiuk kaangseu bau. Irung dipengkék. "Tooot..! Uuuuh..! Toééét..!" aya sora di awang-awang. Nanggah bari nyidik-nyidik. Aya nu hiber ngabelesat.
"Belegug siah! Aing kotka reuwas kieu. Ulah hiber ari keur gering mah, Kéhéd..!" sora Bima ambek-ambekan bari tanggah.
"Punten, Ama. Isin upami kaula hitut di darat mah," walon Gatotkaca bari turun ti wiati. Sungkem. Andékak hareupeun bapana. Nu ambek bati gogodeg.