Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Serangan Balik?

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 30 Méi 2015 15:05:20

Reg. Véspa kuring parkir bareng jeung mobil méwah di bésmén. Sup kana éskalator, bareng deui muru hambalan loténg Supermarkét. Anjog. Sajongjongan manéhna kakaratak kana tasna. Rét ka kuring pinuh silidik. Tuluy nuding bentik.
“Manéh bangsat, nya?” gideug. “Dumuk sia nu ti tatadi nunutur aing.” Curukna ampir antel kana irung. Rob jalma. Ngagarimbung. Sékuriti rikat nyapih, Dibawa ka pos jaga. Nu nuding terus nyoroscos.
“Sing demi, Pa! Kuring ukur kabeneran wé leumpang bareng.”
Hog-hag. Silihtuding. Pakeukeuh-keukeuh.
Trok-trok! Panto pos jaga aya nu ngetrok. Jol sékuriti séjénna.
“Aya naon?” tanya komandanna.
“Nyanggakeun ieu barang “pengunjung” nu murag di bésmén, caket mobil méwah. Kanggo disalabarkeun.” bari song mérékeun bungkusan.
“Tah geuning. Cikan. Nu ieu sanés barangna, Bu?” Si Ibu unggeuk. Kalamas-kélémés, karumasaan. Tuluy ngolo bari nyombo. Kéképéhan.
“Badé daméy atanapi lanjut, Pa?” komandan sékuriti nanya raga katineung. Sabil.