Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sora Batin

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2015 05:21:02

“Geura teuteup sing anteb laju baca éngklakna kukupu sirama-rama nu nyeuseup kekembangan di palataran rasa rungukeun gunem catur tatangkalan jeung jujukutan. Mun anjeun geus maca bari ngarungukeun nu gunem catur, naha anjeun geus manggih ungkara-ungkara dina rénghap napas?” ceuk hiji sora tina batin diri nu kacida dariana. “Naha anjeun ngarungu sora tikukur nu ngajarumat kaguligah? Mun can wasa, geura tulis sajak nu eusina tafsir ngimpi!”
Sanggeus ngarénghap bari miceun kaeungap, panonna neuteup ka unggal madhab, teuteup nu nebarkeun kasimpé nepi ka wates panempo panonna.
“Naha geus katempo kanyeri kapeurih na ruruhit cucuk rungga ditungtung jalan? Naha anjeun ngarungu hiliwir angin nu guligah bari murag-muragkeun ibun tina dangdaunan? Teu kudu waswas nyieuhkeun nu jadi hahalang paniatan nu geus panceg!” Pananya jeroeun dadana ngaguruh dina batinna. “Naon gunana manjang mun jadi wiwirang ka diri sorangan! Taya gunana….”
Inyana ngarénghap nepi ka mangsa ngagentra-gentra dirina. “Talak tilu!” gerendengna, dina lentong nu kacida pancegna.