Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Simpé

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 25 Méi 2015 15:11:59

Bulan-bulan ayeuna haté sok tumanya, sabaraha bulan sakali anjeun ngawur rampé luhureun makam si jenat? Pananya nu wasa dijawab ku rénghap eungap, sabab langit moal kungsi ngeclakkeun deui hujan pikeun maseuhan kahanaang rasa.
“Geura tulis ku sorangan kanyeri anjeun dina gumuruhna lambak-lambak kapeurih, najan kukupu kungsi eunteup dina haté anjeun, tapi moal wasa nyelapkeun dina sela-sela kiceup kareueut baranangna béntang di uwung-awang, teu kudu pondok harepan najan jadi potrét nu pinuh ku kotrat-kotrét dina unggal ukiran patlot, dina kaguligah ballpoint jeung karét pamupus, bongan salah sorangan bet balabuh di darmaga nu salah….” Sora batin jiga nu milu mupuas.
Rénghap eungap ngan wasa nyeuseup kasimpé nu gumuruh dina dag dig dugna jajantung, geter rasa lir ruhak ngarérab raga. Gunem catur ngarandeg dina batin, dina simpéna kecap-kecap nu ungkarana teu puguh kabacana.