Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jumaah Subuh

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2015 00:34:32

Ngeclakna késang jeung cimata karunguna ngérécék awor jeung sora trang tréng trongna séndok ngocékeun kopi gula dina gelas. Kai cendana marengan husu heningna dzikir ngéjah asma’ul husna. Kacapé ngintel lebah tonggong nu hideung ku haranghangsu. Kalungsé mapaés simpéna haté mangsa janari gedé.
Hawar-hawar galindeng yasin ngarambah sukma nilaman kaéling, ngarakrak pager-pager haté, mukakeun rérégan rasa, nyieuh-nyieuh melegmegna mongkléng mungkus raga pinuh katuna. Laju ngajirim dina sora kocéak dengék orok nu can kaancikan dosa lebah keukeupan pepedut subuh.
Pangrungu rancung miréng Bilal ngagalindengkeun pangajak nohonan kawajiban ka sakumna umat, pangajak pikeun mukakeun hambalan langit katujuh nu pinuh ku pahala. Raga katuna nguniang hudang, léngkah muru kasucian tirta, nyecep tiis ngarambah rasa dina amparan sajadah.
“Ya Alloh mugia Salira masihan cahya dina ati, lisan, pangrungu sareng soca….” Gerendengna bari muru amparan sajadah.