Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mei 98

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 21 Méi 2015 09:11:04

Teu biasa ti sasari. Ngaluarkeun motor téh bari héhéotan. Poé ieu, bungah kacida. Sanggeus peuting nampa telpon. "Poed, enjing jajapkeun Alia ka sakola!" Pesen nu jadi emangna. Srog, hareupeun imahna. Nu geulis keur dipapantes ku indungna. Kabeneran sakolana téh saarah jeung tempat gawé. Gék, nu geulis kana sadel motor, leungeunna muntang kana jéket. Jalan tambun bungai, cilik riwut asa ngalegaan. Jalan asa lénglang. Milik duaan.

Jajap jadi kacepengan. Panyumanget unggal isuk. Héot leuwih tarik tibatan manuk. Sagala burakrakan, nalika nenjo dina tivi nu di kopeah amitan. Kuring gé kudu amitan. “Proyek di Hentikan!” Kitu kasauran dina papan pengumuman. Balik ninggalkeun kapeurih. Sabulan sanggeus balik, masih keneh aya teteleponan. Hiji mangsa, dina telpon ukur dieusi ku jentul jeung segruk. “Aa, Alia dijodokeun ka juragan kai urang Madura!” Leng, dunya poék. Mei 98, batur jadi Pahlawan, kuring kapaéhan…*