Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ruruntuk

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 21 Méi 2015 07:38:37

Kakara bieu kuring tepung bari terus wanoh ka diri sorangan, bet jadi rus-ras kana sagala rupa kajadian waktu bitotama jeung kejemna kahirupan. Dengdem, ceuceub, sebel, cua jeung cimata, pagaliwota dina dada salila genep usum. Lelembutan bet ngadadak ngalayang ka lebah pilar-pilar jungkiringna karang ditengah-tengah sagara, bra-bru rarubuh kateunggar motahna ombak kahirupan. Hiji-hiji ancur marengan diri nu lumpat ngajauhan kejemna mangsa.
“Emh, béhna mah aing nu dicipta tina cai, seuneu, hawa, taneuh jeung beusi nu dipatri handapeun samoja dina mangsa sareupna….” Gerendengna, tina kongkolak panonna aya nu ngalémbéréh.
Ras kana adegan demi adegan nu kungsi jadi profesina, adegan demi adegan dina blue film, silih keukeupan, bari digalentoran, bet asa motrét diri sorangan bari teu ngatur asa, ngandelkeun diafragma jeung baranyayna lampu blitz dina manggsa hujan maseuhan melegmegna peuting. Raga ngadadak gumeter diharudum simbut konéngna pare, ateul ngagarayam ka sakujur raga.
“Gusti….” Gerendengna bari nyusupkeun beungeut kana bantal.