Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Imbit Si Birit Bibit

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 16 Méi 2015 08:02:19

Orkésna ngagegembrung. Urang lembur ngagelek budeureun panggung. Jarogéd. “Cinta satu malaaam! Oh, indahnyaaah!” Néng Diva, Si Birit Bibit, nyanyi bari ngelél-ngelél létah. Mik dilétakan sabot ngagual-géol imbitna. Nu badag kandel. Sakabéh panénjo museur. Mencrong imbit kuplak-képlok badis cingcaw. Nu jarogéd peureum-beunta. Eusi kolor tingpelendung. Bréh. Aya nu héjo moncorong. Ngawas-ngawas.

Nincak kana pupuncakna, sora Néng Diva bet ilang. Inyana tibeberegég. Cacalawakan. Tapi angger teu nyoara. Urang lembur tagiwur. Komo basa Néng Diva ujug-ujug ngagudubrag. Gugulitikan. Kekerejetan. Nangkuban. Burial-buncelik di panggung. Direjeng pamaén orkés. Urang lembur pahibut. “Téang Ki Merebot!” Pa Kuwu maréntah. Hansip ngagidig. Rurusuhan. Jol deui jeung Ki Merebot.

Ki Merebot mendeko. Nyanghareupan imbit nu terus ningkah. Gual-géol. Najan nu bogana ngajehjer. Ki Merebot kunyam-kunyem. Imbit badag tambah mijah. Ngagedur-gedur jajantung. “Puaaah!” Ki Merebot bubura. Imbit umpal-umpalan. Ngaburial. “Bruuuut!” bekokna ngeundeurkeun panggung. Mabekna kabina-bina. “Cinta satu malaaam! Oh, indahnyaaah!” imbit kapireng gégéréwékan. Ngajelengéng dina pengeras. Meledek. Urang lembur tinglenggerek.