Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rusiah Peuting

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 14 Méi 2015 16:41:46

Dangdaunan tingkérésék jiga nu ngageuri dina wirahma melegmegna mongkléng. Manéhna imut, imut nu maur, imut pikeun mapag pras-prisna girimis. Hawar-hawar gelik suling jeung jentréng kacapi nuturkeun galindeng pupuh asmarandana. Dirina ngadadak nalangsa ku kasono nu ngajarumat cimata dina melegmegna peuting. Manéhna asa ditalikung ku gangasna waktu nu kalan-kalan teu mihak ka dirina, jiga nu teu miroséa nu kaukir dina kolbuna. Teuing nyeri, teuing peurih, teuing gering ngalanglayung, nu puguh ulatna katempo alum.
Manéhna neuteup méga mendung nu nyaput bulan jeung kiceup béntang. Simpé jiga nu haying mépéndé, tapi angger keclak cimatana bedah tina kongkolak panonna. Gelik suling karunguna matak nyeuit. Haténa tumanya tina nurani nu pangjujurna: "Gusti, naha ieu mangrupi hukuman kana kalepatan jisim abdi kitu?”