Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Padahal Mah

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 12 Méi 2015 10:21:42

Padahal mah matak naon mun karomén atuh. Ieu fikmin uing geuning diarantep waé. Paling ukur meunang jempol hungkul, kitu ogé teu réa. Naha mani taréga kitu, nya?
Padahal mah ieu fikmin téh asa teu goréng-goréng teuing, da. Nya, kaitung alus waé sakieu mah, tur teu méngpar tina aturan. Geura urang itung deui jumlahna. Tuh ning, aya 150 kecap. Uingah apan tara baha ka admin. Sieun di-remove tuda, mun wangkelang téh.
Padahal mah uing téh fikminer bageur jeung satia. Uingah sok miluan waé kana acara cula, jaba koléksi kaos fikmin gé lengkep. Kana fikmin batur teu weléh ngajempolan, malah mindeng komén. Tapi naha ari kana fikmin uing mani haré-haré. Komén téh ka batur deui, ka batur deui.
Padahal mah uing manco di hareupeun layar komputer téh jam-jaman. Bélaan cul gawé séjén. Lengo deui, lengo deui, tapi lebeng.
Padahal mah ulah kitu atuh. Mun ngéwa, naha ngéwa pédah naon. Pék atuh terangkeun.