Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Réngkak Wayang

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 07 Méi 2015 05:17:42

Sajongjonan ngahuleng, rus-ras kana dirina, najan teu béda ti wayang nu usikna kumaha dalang, tapi ti bubudak dididik ku indung sangkan kedal ucap napak dina kajujuran, tapi béhna mah bet teu béda ti Yudistira. Pangrungu ngaguruh alatan jagat jantur nyakakak, nyeungseurikeun ucap nu pasalia jeung haténa.
“Duh, naha dimana kecap adil wijaksana mun saukur wacana dina palastrana Nakula jeung Sadéwa….” Gerendengna rada peura. “Boa-boa aing geus katitisan ku réngkak Pandita Dorna, ucap teu weléh linyok bohong jail kaniaya. Ti leuleutik diatik dididik ku indung pikeun nyorang jalan kahadéan bet aya dina lampah Dursasana….”
Aya keclak hérang nu ngalémbéréh tina kongkolak panonna. Dosa-dosa nu dipilampah ku dirina ngaguruh dina dadana.
“Aing lalaki kecing, teu béda ti Aswatama nu nyasaak jiwa raga…., hampura, rumasa, rumasa pisan réngkak polah nincak dina jalan salah…” gerendengna bari nyuuh kana méja.