Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Démo

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 05 Méi 2015 13:02:50

Mingkin lila mingkin ngalobaan. Patinglaliud. Cocorowokan bari ngabréngbréngkeun spanduk. Panas poé nu kacida moréretna teu ieuh matak nyusudkeun gedur sumangetna, pikeun nepikeun tungtungtan.
“Révisi atawa ganti undang-undangna!” ceuk nu nyorowok, karasa handaruan basa dihaminan ku balad-baladna.
“Kudu adil, da kami gé boga hak nu sarua. Satujuuu dulur-dulur?”
“Satuju...!” balad-baladna saur manuk.
Nu didémo mingkin kerung, basa pasukan kaamanan teu pati suhud digawéna, malah patingkélémés.
“Pédah wanoja kabéh kitu nu démo téh, pantaran marareujehna deuih?” gerentes pejabat bari geuwat nélpon pupuhu kaamanan.
“Démo dadakan téh aya izinna teu, Yi? Ti golongan mana maranéhanana?” merekpek ku pertanyaan.
“Teu aya, Pa. Malah pun bojo gé kalibet. Saurna ti Paguyuban Simpenan. Kamandang Bapa?”
“Réngsékeun sacara adat. Lengkepan baé sagala administrasina!”
“Siap!” témbalna, bari terus ngaharéwos ka pupuhu démo. Nu diharéwosan unggeuk tuluy ngacungkeun peureup bari ngajorowok,
“Hidup nu ngora!”
“Hiduuup!” Saur manuk. Nu darémo bubar tuluy narepungan pasanganna séwang-séwangan di gedong nu tas didémona.