Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Persidén Abdi

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 13 April 2015 09:37:01

Harita téh bari ngantosan sangu timus kanggo mumuluk, abdi ngalantung di buruan. Naha atuh ari lar téh bapa presidén ngalangkung, ngan asa tos sepuh pisan, mani rangkebong bari bongkok. Duka pami bakat ku capé ngurus nagara sareng blusukan mah. Kantenan abdi reuwas. Mana para pangawalna? Piraku kapala nagara kekelentengan nyalira lebet ka gang.
Dihenteu-henteu gé éta téh presidén abdi, anu mawi énggal ditaros. Sumpah, abdi mah teu gaduh niat awon. Anjeunna nyimpang, ngiring moyan di buruan.
Meungpeung aya lolongkrangna, saentosna rada loma mah, abdi wantun tataros ngeunaan rupi-rupi hal ngeunaan nagara, anu abdi terang tina koran. Éta geuning bangsaning undakna pangaos bbm katut béas, kpk teu gaduh deui sihung, praperadilan sarta remisi para koruptor, sareng naha anjeunna mani katalikung ku partéy.
“Ih, naha teu apal kitu kana kajadian kamari-kamari?” anjeunna kalah malik naros.
Abdi gideug.
“Mani kamalinaan teuing atuh, kawas Ashabul Kahfi waé. Apan ayeuna téh taun 2030,” saurna deui.