Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Parahu Kayas

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 11 April 2015 16:11:22

Jog ka darmaga. Adam. Layungna sumedeng midang. Langit soré ngagulubur. : “Happy Valentine, ‘Beib,” ceuk nu mapag. Ratih. Adam ngagelenyu. Ratih ngarangkul. Cipika-cipiki. Farfumna kaangin-angin. Dumalingding di bangawan nu ngariak pulas emas. “Itu parahuna, ‘Beib,” Ratih nunjuk ku kelétna. Bréh. Pulas kayas. Jurumudina nyéréngéh. Duaan pakaléng-kaléng. Arunggah kana parahu. Bral. Balayar.

Kleung. Ngangkleung. Bangawan gugurilapan. “Miss U, ‘Beib!” Ratih gumerendeng. Biwirna meueut na biwir Adam. Geugeut. Silihseuseup. Rénghap Adam beuki kerep. Duaan silih rangsadan. Parahu oléng marengan gedur birahi. Dua raga ngabebela dihuru layung pamungkas. Jumelegur pamuncakna. Ratih ngalelempréh. Adam ngabebengkang. “Big ‘O, ‘Beib?” Ratih humaréwos. Adam imut. Reup. Tibra. Ngageugeubra.

“Dugi, Pa!” carék nu ngaguyah-guyah. Adam ngoréjat. Rut-rét. Jurumudi ngabedega. Papakéan saules meles pulasna. Adam luak-lieuk. Ratih ngiles. Ukur nyésa dalingdingna. Horéng parahu balabuh di hiji pulo. Bulanna ngempur. Ngagegebur. “Hayu, Pa!” ceuk Jurumudi. Beungeutna semu nangkorék. Adam hanjat ka darat. Bréh. Aya jugang. Aya tetenggeran. Kabaca ngaran manéhna. Adam.