Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dongéng Si Cideug 2

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2015 10:09:34

Si Cideug kabur ti rumah sakit jiwa. Keur ngalelentuk wé di halteu beus kota. Untung kaburu kapanggih ku dokter. Terus dititah balik deui.
“Naha manéh, Cideug, bet bisa kabur?” dokter nanya.
“Urangah bisa, da. Apan panto gerbangna teu dijaga,” walon Si Cideug.
“Bener teu dijaga?” dokter nanya ka satpam.
“Wah, ceuk saha? Dijaga atuh. Apan éta tugas satpam. Tadi mah si éta ka luar téh cenah rék miluan pawéy,” walon satpam.
“Mémang tadi aya pawéy?” dokter nanya deui.
“Teu aya. Pawéy ti mana horéng, jaman mahal BBM kieu,” témbal satpam. “Anu matak ku abdi dihempékkeun ka luar ogé, apan pawéyna euweuh. Mun pawéyna euweuh, tangtu manéhna bakal gancang balik deui.”
“Ceuk saha euweuh pawéy? Urangah apan tadi kapanggih ku Dokter gé keur miluan pawéy, nya, Dokter?” Si Cideug gancang némpas.
“Jih, heueuh nya. Mani asa ramé pisan. Jig atuh tuluykeun ari rék miluan deui pawéy mah,” omong dokter.