Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

És Pé Gé

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2015 23:05:16

Sasakola jeung manéhna. Najan éra, basa mulang pépéél manéhna élat ditéang, maksakeun nawarkeun jasa. Ditampik. Srog. Nawarkeun deui, teuing geus nu kasabarahakalina. Angger mugen. Antukna maturan, da teu téga ari rék ditinggalkeun mah. Mingkin lila mingkin sosonggéteun, wanci bangun surti, gura-giru ngoléséd ka sareupna. Manéhna éleh déét. Bungah bungangang.
“Dasar milik Sia Paléntino!” cékéng jero haté. Rebéh. Bari cugceg mémérés babawaan rébona. Sapanjang jalan ngabaretem. Kalan-kalan nyopét rérét na spion. Ngabalieur. Teu méré semu.
“Sabar, No! Ari barang hadé jeung rebutan mah kieu hawana!” Ngupahan deui.
Anjog. Wawanohan jeung kulawargana. Dibaragéakeun.
“Jigana ieu modal utama pikeun meruhkeun kalbuna,” gédé haté, tinggal ngabalakakeun.
“Dupi ieu téééh?” teu kebat. Nu ditelek-telek mairan.
“Hi Nooo! Yés, I am.” Unggeuk binarung imut di gerbang bording Dallas Airport. Lalakon mulang ‘tugas belajar’ dumadakan kandeg. Basa manéhna ngalalakon. “Abdi ngalih ka ‘tourism’, Kang. Naha badé teras mulih baé, kitu?” Bruh-bréh nu di lembur. Dumadakan léngkah rumengkog.