Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ultah

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 15 Maret 2015 07:32:42

Jaman keur sarwa walurat. Tong boro jeung méré hadiah pikeun budak. Keur dahar sapopoé ogé, koréh-koréh cok. Tapi teu burung hayang ari nyugemakeun mah. Ngan kumaha ngakalanana. Ti saminggueun rék ulang taun, Sarah geus ngarenghik, hayang bisa naék sapédah. “Teu dibéré injeum ku Inah,” Bari alum, deukeut kana piceurikeun. Ah aya ideu, laju dibadamikeun jeung budak. Sarah unggeuk. “Yakin tiasa saminggueun?” Kuring nanya ngayakinkeun.

Poéan ulang taun, kurunyung kuring mawa sapédah. Sarah atoh pisan, sidikna ajrag-ajragan. Isuk soré diajar naék sapédah. Meusmeus labuh. Teu burung ari ku leukeun mah, ukur tilu poé Sarah bisa naék sapédah. Bur-ber kaditu kadieu.

Poé katujuh, datang Mang Barna. “Kumaha, kang? Badé diperpanjang?” Kuring ngalérét ka nu jadi anak. Sarah surti, laju ngaharewos. “Tos cekap, Pak! Sarah tos tiasa naék sapédah.” Mang Barna mawa sapedah nu disewakeunana....*