Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rusiah Manéhna

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 09 Maret 2015 00:23:34

Buricak-burinong mun manéhna keur pepeta. Anu nénjo kotka molohok dibarung kabita. Teu saeutik nu langsung murihit, rék dihilian ku duit. "Ulah ieu mah, jimat..!" pokna.
Anéh, saprak manéhna maké batu ali éta. Kana usaha jadi babari. Indit-inditan tara susah da dina dompétna metet ku duit. Kukumpul harta-banda taya bosenna.
Wanoja gareulis ngantri hayang diajak ulin. "Akang, abdi sono..!" puluhan pesen dina kecap nu sarua patingtorojol. Rabeng kawas siraru. Iman kuat ngan imin mah teu kiat. Sadayana dilayanan, euweuh nu kaliwat. Antukna usaha cul jeun. Nganteur nu geugeut, ngajak nu hayang.
Tilu bulan ti harita. Imahna hiji-hiji dijabel bank.
Mobilna dijualan. Indit-inditan jadi leumpang. Teu boga nanaon. "Oniiiih..! Hampura Akang..!" jumerit. Acong-acongan hareupeun kuburan anyar.