Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Salira Lenggana

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 04 Maret 2015 03:46:55

Nada-nada péntatonis diwincik hiji-hiji nyelendep asup kana tangara apergio. Galindeng wirahma blues genep saperdalapan ngaweuhan ciciptan. Tapi can aya rumpaka. Ngan geter kulawu anjog ngulayab ka jauhna. Rarangkén ornamén dinamik tarik jeung halon geus narapel dina luhur notasi. Can aya kelemeng picaritaeun, kawas ngadago kingkilaban beurang. Simpé guguritan. Hawar aya hariring kabawa angin kapireng ngusap lelembutan. ”Nyeri peurih geus kapanggih lara wirang geus kasorang.” Haréwosna meueut dina sagara katresna. Ngarolébat narémbongan tanjakan jeung pudunan anu kungsi disorang. Rusiah kumelendang di alam dunya. Trét nulis rumpaka. ”Anjeun anu sabar sadrah jeung soléh, mugia urang duaan reujeung mulang ka alam pangbalikan.” Wirahma blues mungkas dina chord Bé minor tujuh min lima. Diminis. Juuh cimata.