Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Palay Capé Salawasna

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 28 Fébruari 2015 08:16:42

Mangkat isuk balik soré. Dug tinetek. Nyiar kipayah. Ngusahakeun anak pamajikan. Nepi ka imah wanci sareureuh budak. Dibagéakeun.
“Badé siram heula atanapi badé tuang heula atawa badé kumaha heula, Pa?” imut pamajikan nyingraykeun lalangsé kacapé haté.
“Cuang leleson heula wéh, Mah!” bari mukaan sapatu jeung atribut séjenna laju ngabaheuhay 'na sofa. Pamajikan cugceg mémérés pakéan kotor terus rikat nyodorkeun susu haneut kasedep kuring.
“Capé téh nikmat nya, Pa?” pokna.
“Naha?”
“Apanan kiwari seueur pameget nu ngaligeuh, teu gaduh damel?”
“Muhun. Mamah gé mugia sing tetep sabar, nya?”
“Naha?”
“Apanan kiwari gé seueur istri nu sesah kénging jodona, sok sanaos tos diabar-abar ka mana mendi.”
“Leres Pa. Mugia baé atuh kacapé urang duaan dina ngurus murangkalih gé, kalebet capé nu éndah tur nikmat. Margi seueur geuning nu tos lalandong kamamana tapi tetep tacan kabiruyungan tiasa gaduh rundayan.”
Treup. Goléhé ‘na lahunan. Diambung damisna bari diusapan rambut panjangna.
“Badé naon heula, Pa?” pokna semu haroshos.