Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngobrol Jeung Jurig

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2015 21:14:09

Saprak sirahna ditéké batu ali. Mang Sarpud bisa ningali jurig. Mun seug aya di parapatan, sok narémbongan rupa-rupa jurig bungkeuleukan. Aya nu sirahna baloboran getih, sukuna tinggal sabeulah, jeung mangpirang rupa jurig. Hiji mangsa, nanya ka jurig nu bolong sirahna. “Kunaon kang, éta mastaka bolong?” Éta jurig teu ngajawab, ukur ngantelkeun curuk kana tarangna. “Oh, nembak manéh?” Jurig unggeuk. Ngan pernah Mang Sarpud rada bingung, nalika panggih jeung jurig nu beureum beungeutna, laju kaluar kesang sagede-gede jagong. “Kunaon Mang maotna?” Eta jurig teu ngajawab, kalah kesang beuki ngucur. Curukna tutunjuk ka jalan tol. “Tabrakan?” Manehna unggeuk tapi gideug. Mang Sarpud tambah bingung. “Sok balaka atuh, Mang?” Leuleuy. Jurig léah manahna, laju ngajawab, “Keur di jalan tol beus kuring tabrakan, alatan nahan hayang modol!” Mang Sarpud calawak bari nungkup irung....*