Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Resital Urat Jagat

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 16 Fébruari 2015 01:57:23

Wirahma bas funky free jazz ngaritmis ngaliwat bar demi bar paranada kahirupan. Urat Jagat. Di luhur trap beulah kènca aya sora canon silih siap nyusul patémbalan, nèmpas nyorakeun kelir hirup. Ngajerit, ngagorowok, ngalengis, gandung liwung mudal nujul ka satungkebing langit.” Kakangen jeung lampah, eunteung ulah dilieuk deui.” Sora aranjeun pèpèling mangsa lawas ogè kiwari, dumeling nyecep nyurup kana qolbu. Garis paranada ka lima bar ka tilu, tètèla urang hirup di dunya ngan saukur darma wawayangan. Isuk jaganing pagèto balik nyorangan, moal aya pangjajap tepi ka lawang pamustungan. Lèngoh teu mawa nanaon, ngan mawa bekel amal ibadah di alam kalanggengan. Da Capo!