Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngamalir ‘na Sela Biwir

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 06 Fébruari 2015 22:43:57

Ngomong ka ditu, tuluy nyarita ka dieu. Diuar-uar. Cur-cor. Sabalakana.
“Ka saha deui atuh Kang, abdi sasadu?” pokna bari nginjeum sesemplakan taktak kuring.
“Mangga. Mung sing atos-atos wééé!”
“Maksadna?”
“Muhun saukur tukeur pikiran baé. Bobot pangayonna aya di salira.”
“Akang sieun kacacandak deui?” Ukur silih teuteup.
“Ka saha deui atuh, Kaaang?” pokna deui bari rambisak.
“Kedal ka sasama teu lana tenangna, komo ka akang nu teu bodo-bodo acan mah, kuriak ticengklak manah.”
“Tapi abdi ngaraos tenang sareng Akang.”
“Ulah digugu teuing. Mending kamalirkeun baé ka dieu!” Song. Sajadah. Héong manéhna hiber. Kakalayangan dina lalangit haténa. Nepungan kagandrung di saban lulurung laju ngahiang ka sagara kecap nu kungsi dikedalkeun jadi mangpirang-pirang carita lawas.
“Mugia janten pieunteungeun,” gerentes kuring basa males gupay pileuleuyanna.