Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Metronome

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2015 00:52:33

Peuting ngagayuh simpé. Di luar sora hujan nirilik ngawirahma apergio. Manéhna cunggelik di rohangan track mixer neuteup monitor. Ngararancang lagu make MIDI Musical Instrument Digital Interface. Can aya kelemeng nada-nada diasupkeun kana progam Nuéndo. Not balok haliber dina sawanganana, taya kelemeng. Partitur masih kénéh gurat-gurat paranada, suwung sora. Tik-tak aweuhan sora métronome seper dalapan, asa nyuntrungkeun hirupna kudu kumaha? Aya kingkin nyelendep kana haté, meureun ngan semet dieu jeung peuting ieu kahayang geus cunduk waktu, hamo bisa nyieun dangding jeung rumpaka kawas baheula. Ret kana monitor anu bodas jeung sérab. Manéhna cengkat tina korsi. Muru ka jalan megat beus, balik ka Tasik. Cul Studio.