Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lagu Nu Pangéndahna

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 26 Januari 2015 14:34:14

Dipirig ku ketug jajantung. Dialokan ku raongna pangabutuh. Ahirna bedah ogé. Kabiasaan ngeureut neundeun ti lelembut, rikrik gemi ti leuleutik, ledis dilétak nasib. Minangsaraya ka saha? Samar polah. Srog nepungan sobat dalit, malah boboléh. Lahlahan dumeuheus ka manéhna.
“Pami badé nambut di dieu, ieu persyaratanana. Sanggem?”
“Kantenan. Samalih mah tangtos bakal ditaur saacan témpona dongkap. Diéstokeun pisan, sing percanten!” cékéng melak tiwu dina biwir bari ngahaleuangkeun lagu pangirut kalbu. Song duit. Ditampanan. Diitung. Cocog. Gutret surat boreh ditéken. Sajongjongan hirup aya getihan. Duit diputerkeun deui. Mangsana mayar datang, ukur capétangna tukang lélang nu norowélang, nanawarkeun banda pamungkas kuring.
“Baradé harga diri? Baradééé?” pokna ngamurah-maréh.