Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Oléh-oléh Spésial

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 25 Januari 2015 19:13:14

Ti saprak nampa BBM, Mang Sarpud teu genah cicing. Sirikna unggal usik nempoan jam. “Diantos di hotél Bidakara, Kang! Aya oléh-oléh Spésial.” Eusi BBM nu katampa. Implengan nyawang nu geus karandapan. Manéhna mantan kabogoh basa SMA. Cenah ayeuna geus rumah tangga jeung pangusaha. Tapi saprak aya kontak deui dina BBM grup, asa beuki harot komunikasi jeung manéhna téh. Meusmeus sok ngiriman pulsa, mun Mang Sarpud sasadu teu boga pulsa. “Ah, masih aya haté kadua leutik,” gerentes haté Mang Sarpud. Téng! Waktu nu didagoan datang. Balik gawé, geuleuyeung mobilna meulah macétna Jakarta. Sup, ka lobby hotél. “Dieu Pud!” Aya nu ngageroan sora lalaki. Dilieuk téh si Doni, laju kurunyung si Ita, si Dewi, si Ratna, babaturan SMA-na. Kabéh ngajingjing oléh-oléh. “Spesial.. Spesial ontohod!” Malik terus balik.....*